Onze andere hotels

Hotel & Aparthotel Ambassador Menen

Gelegen op 15 minuten van Ieper, Kortrijk en Lille-Rijsel

34-42 Wahisstraat
8930 Menen (Belgïe)
Tél. +32(0)56.31.32.72


Dit hotel heeft volgende diensten : 34 ruime viersterrenkamers een bar voor de hotelgasten, parking en binnentuin. De receptie is open van 07 u tem 23 u.

http://www.ambassadorhotel.be
Wecare image

Hotel & Aparthotel Casteau Mons

Dit ruime hotel werd recent mooi gerenoveerd in een moderne en frisse stijl. Het is ideaal gelegen op enkele minuten van de afrit van de autosnelweg en nabij de kantoren van SHAPE. Dit hotel is uw ideale uitvalsbasis voor een zakenreis te Bergen. Dit dankzij haar 90 ruime kamers inclusief vele appartementen die beschikken over alle comfort: ratis WIFI, flatscreen televisie met 22 verschillende kanalen in verschillende talen, koffie-en thee faciliteiten en kluis. Onder deze kamers bevindt zich eveneens een aparthotel, volledig ingericht inclusief keuken. Het hotel beschikt eveneens over 5 mooie vergaderzalen. De meertalige en vriendelijke medewerkers bezorgen u een gepersonaliseerde dienstverlening. Behalve de mooie kamers biedt dit hotel u ook 3 moduleerbare vergaderzalen, met een maximumcapaciteit tot 250 personen. Bovendien beschikt dit hotel ook over een gezellige bar en een zeer ruime gratis parking.

Chaussée de Bruxelles, 38 - B-7061 Mons
+32 (0)65/32.04.00
info@casteauresort.be

 

 

 

http://www.hotelcasteauresortmons.be
Wecare image

Hotel & Aparthotel Horizon Ath-Lessines

Avenue des Artisans 1,
7822 Ghislenghien (Belgie)

Ontdek dit moderne hotel met ideale ligging nabij Ghislenghien, op slechts 1 minuut van de autosnelweg Lille-Doornik-Brussel, een ideale lokatie voor zakenreizigers en toeristen.

Het hotel beschikt over 60 ruime kamers met alle comfort: gratis WIFI, flatscreen televisie met 22 verschillende kanalen in verschillende talen, koffie-en thee faciliteiten en kluis. Onder deze kamers bevindt zich eveneens een aparthotel, volledig ingericht inclusief keuken. Het hotel beschikt eveneens over 5 mooie vergaderzalen. De meertalige en vriendelijke medewerkers bezorgen u een gepersonaliseerde dienstverlening. Het restaurant biedt verschillende formules van buffet en 'à la carte' menu's aan.

http://www.bestwesternhorizon.be
Wecare image

Hotel des Acacias Lille Tourcoing

42 kamers, 3 sterren, in Neuville en Ferrain

39 rue du Dronckaert
59960 Neuville-en-Ferrain (Francia)
Tél. 0033(0)3 20 37 89 27

Het hotel des Acacias***Brasserie des Acacias, u hebt er ooit van gehoord op de ene of andere manier en dat is normaal ! Want wat de reputatie van dit hotel-restaurant maakt, is zijn verschil met andere. De internationale en familiale gastvrijheid, de attenties van het personeel en de traditionele keuken maken van ons hotel-restaurant Logis "3 schoorstenen" een plaats waar u zich altijd thuis voelt. Het is meer dan een gewoon hotel, meer dan een gewoon restaurant, meer dan een seminariecentrum, het is de plaats waar u zich goed voelt. Ons hotel restaurant is lid van "Logis Hotels" en van "Savoir Plaire", heeft tevens het erg voorname kwaliteitslabel "Qualité Tourisme" en is 365d/365 24u/24 open.

http://www.hotelacacias.com